Wasmachine reparatie, vaatwasser reparatie, droger reparatie - Doetinchem en omgeving

Witgoed reparatie omschrijving

De monteurs van Mediaboer reparatieservice staan dagelijks voor u klaar. Indien u een storing heeft aan uw wasmachine of andere apparaat, staan wij snel bij u op de stoep. Voor Doetinchem en omgeving (tot 10 km) rekenen wij geen voorrijkosten. Door onze grote voorraad onderdelen kunnen wij de meeste problemen direct verhelpen. Als u gelijk geholpen wilt worden, kunt u bellen met het telefoonnummer van onze hoofdvestiging in Doetinchem 0314-366781.

- Mediaboer witgoed reparatieservice is gespecialiseerd in het in het repareren van alle witgoedapparaten. ( wasmachine reparatie, droger reparatie, vaatwasser reparatie, koelkaste reparatie, magnetron reparatie,.....)
- Mediaboer witgoed reparatieservice repareert alle merken en alle types van apparaten (o.a. Samsung, LG, Philips, Miele, Bosch, Indesit, AEG, ATAG, Pelgrim, Bauknecht, Zanussi, Whirlpool, Siemens,....)
- Als het repareren te duur wordt, kunt u kiezen om een andere apparaat aan te schaffen. Indien u een apparaat bestelt via Mediaboer.nl, krijgt u de onderzoekskosten vergoed (een bezoek van monteur wordt niet in rekening gebracht).
- Wij zijn actief in de volgende plaatsen: Arnhem, Doetinchem, Ulft, Terborg, Gaanderen, Gendringen, Wehl, Didam, Zevenaar, Hengelo, Zelhem, Varsseveld en alle overige plaatsen 30km rondom Doetinchem.

Voor een snelle afhandeling van uw klachten met al uw witgoed bent u hier aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring van alweer 20 jaar zijn wij een betrouwbare, vakkundige en servicegerichte partner. Om u snel van dienst te kunnen zijn kunt u contact opnemen met een van onze telefoonnummers, maar mailen kan ook met ons contactformulier.
 
Bij Mediaboer reparatieservice werken goed geschoolde en ervaren monteurs, die niet alleen uw wasmachine, vaatwasser, droger, of koelkast repareren, maar ook kunnen we zorgen voor de installatie van inbouwapparatuur. Van ons team kunt u ook advies krijgen over de aanschaf van een nieuwe vaatwasser en of wasmachine. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor de bezorging en de installatie (zie Verzenden en Bezorgen).

U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende reparaties:

  • Wasmachine reparatie
  • Vaatwasser reparatie
  • Koelkast reparatie
  • Afzuigkap reparatie
  • Wasdroger reparatie
  • Magnetron reparatie
  • Alle overige witgoed
  • Alle merken zoals Miele, AEG, Siemens, Bosch, Samsung, LG, Whirlpool, Bauknecht, Samsung,....

Werkwijze

Mediaboer witgoed reparatieservice gaat als volgt te werk:

- De monteur komt eerst bij u thuis om het probleem te bekijken.
- Hierna geeft de monteur een kostenindicatie om het apparaat direct te maken.
- U beslist dan of de monteur het apparaat ter plekke repareert. De monteur neemt namelijk altijd de onderdelen mee die nodig zijn om uw wasmachine of wasdroger te repareren.
- U kunt er ook voor kiezen om het apparaat niet te laten repareren, bijvoorbeeld omdat u het op dat moment te duur vindt. Dan betaalt u alleen €25,- voor onderzoek.

Waarom kiezen voor het Mediaboer reparatieservice?

- Ervaren technici met vakkennis van alle apparaten.
- Minimaal 1 jaar garantie op alle reparaties
- Alles wordt ter plaatse gemaakt
- Servicebezoek vindt plaats binnen 24 uur!
- Geen voorrijkosten, geen parkeerkosten.
- Betaalbare tarieven
- Eventueel vervanging van onderdelen.
- Veel onderdelen op voorraad.
- Gratis advies