Computer reparatie, computerhulp en IT services? Mediaboer.nl

1. PC reparatie 

2. Laptop reparatie

3. Apple reparatie

 

1. PC reparatie

Computer reparatie? Kies de vakkundige pc reparatie van Mediaboer!

Uw pc start niet meer, heeft een virus of wordt steeds trager? Zoekt u een bekwame en betrouwbare pc specialist voor de computer reparatie? Een probleem met de pc kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware (onderdelen) komen vaak voor.

De computerspecialisten van Mediaboer repareren al jaren alle voorkomende defecten aan alle merken pc’s. Een volledige diagnose van uw pc wordt u vrijblijvend aangeboden in de professionele PC Mediaboer werkplaats. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent!

Reparatie van alle soorten en merken pc’s

Of het nu gaat om een desktop kast, werkstation, all-in-one pc of compacte thin client, de computer experts van Mediaboer hebben voor elke pc een oplossing. De meeste onderdelen voor alle merken pc’s zijn op voorraad, dus kan uw pc reparatie vlot en effectief worden uitgevoerd.

Hebt u een laptop of Mac? Natuurlijk hebben we daarvoor ook een oplossing! Lees verder.

Gratis diagnose voorafgaand aan uw reparatie

Wij snappen dat u graag vooraf weet waar u aan toe bent. Omdat verschillende problemen verschillende oorzaken en oplossingen kennen, is een goede diagnose essentieel.

Deze diagnose wordt u kosteloos aangeboden in de professionele werkplaats van Mediaboer. Voorafgaand aan uw reparatie ontvangt u een prijsopgaaf met de verschillende mogelijkheden voor reparatie. U weet dus altijd waarvoor u akkoord geeft!

Uw computerreparatie direct laten uitvoeren?

Of u de pc nu wilt brengen of liever een pc specialist bij u laat langskomen, Mediaboer levert voor iedereen een oplossing.

Alle gegevens op pc’s die bij ons in reparatie zijn worden strikt vertrouwelijk behandeld. De medewerkers van Mediaboer zijn hiervoor gehouden aan onze Privacy Code.

Pc reparatie in de werkplaats

In de professionele werkplaats van Mediaboer zijn alle mensen en middelen aanwezig om uw pc vlot en vakkundig te repareren. U kunt uw computer vanuit heel Nederland brengen, versturen of laten ophalen.

Bekijk alle mogelijkheden of begin direct met het inboeken van uw computer reparatie >>

Pc specialist aan huis of op kantoor (Gelderland)

Soms kunt u uw pc gewoon niet missen. Ook in dat geval kunnen we vaak uw computer herstellen. In de Gelderland komt de pc specialist bij u langs om de pc op te schonen of kleine problemen te verhelpen. Voor grotere problemen biedt de specialist u een haal- en brengservice naar onze werkplaats. Voor een afspraak kunt u ons bellen of middels contact formulier een reparatie aanvraagen.

Soorten computer reparatie

- PC opschonen
- PC opnieuw installeren
- Virus van PC verwijderen
- PC intern reinigen
- PC sneller maken
- PC start niet meer op
- Alle overige PC problemen
2. Laptop reparatie

Is uw laptop kapot? Start hij niet meer op, wordt hij heet of traag? Laptops zijn kwetsbare apparaten waar gemakkelijk defecten in kunnen ontstaan. Sommige problemen worden veroorzaakt door de software, andere problemen ontstaan door defecte onderdelen, ofwel hardware.

Wat de oorzaak ook is, de computerspecialisten van Mediaboer hebben altijd een oplossing. Zij repareren dagelijks alle soorten en merken laptops, dus ook uw laptop reparatie is bij ons meer dan welkom. U kunt hem brengen, versturen of laten ophalen vanuit heel Nederland. In de Gelderland komt de computerspecialist zelfs bij u langs!

Een volledige diagnose, geheel vrijblijvend!

Als uw laptop stuk is zijn er vaak verschillende oorzaken denkbaar. Elk van deze oorzaken brengt weer een andere reparatie – en dus een andere kostenpost – met zich mee. Daarom is een goede diagnose essentieel.

De diagnose wordt u in de werkplaats van Mediaboer geheel vrijblijvend aangeboden. We kijken de hardware en software voor u na en laten u weten wat de mogelijkheden voor reparatie zijn. Zo krijgt u vooraf inzicht in de mogelijkheden, kosten en doorlooptijden. Ook kunt u er van op aan dat de reparatie gelijk grondig wordt uitgevoerd en u niet blijft terugkomen. Een veilig gevoel!

Uw laptop direct door Mediaboer laten repareren?

Of u de laptop nou in de werkplaats wilt laten nakijken of laptop ondersteuning thuis of op kantoor wenst, Mediaboer biedt overal in Nederland een oplossing.

Welke optie u ook kiest, met onze Privacy Code heeft u altijd de zekerheid dat uw gegevens en bestanden vertrouwelijk worden behandeld.

Laptop laten repareren in de Mediaboer werkplaats

U kunt uw laptop zelf brengen, versturen met de post (gratis en verzekerd) of bij u laten ophalen. Zes dagen per week (ma – za), vanuit elke plaats in Nederland. Lees meer over de mogelijkheden of ga direct verder met het inboeken van uw reparatie >>

Laptop ondersteuning aan huis of op kantoor

Wij bieden hulp op locatie aan particulieren, ZZP’ers en MKB in heel Gelderland. In urgente gevallen kan er binnen 12 uur een computerspecialist bij u ter plekke zijn. U kunt ons bellen voor een afspraak of uw aanvraag online bij ons indienen >>

Als u uw aanvraag op werkdagen (ma – za) voor 12:00 indient, nemen wij nog dezelfde dag contact met u op.

Verschillende soorten laptop reparatie

- Laptop scherm reparatie
- Laptop opschonen
- Laptop intern reinigen
- Virus van laptop reinigen
- Laptop sneller maken
- Laptop start niet op
- Alle overige laptop problemen (mainboard defect, toetsenbord defect,.....) 

 


3. Apple reparatie

Apple support, service en reparatie bij Mediaboer

De Apple iMac, MacBook Pro en MacBook Air behoren tot de meest geavanceerde en degelijke computers die te koop zijn. Maar zelfs met deze high-end computers kunnen problemen ontstaan, zoals een gebroken beeldscherm, een vastgelopen iMac of een MacBook die oververhit raakt. Dan zoekt u een betrouwbare specialist die u snel weer op weg helpt!

De Apple experts van Mediaboer repareren elke dag pc’s en laptops van alle merken, waaronder alle typen Macs. Heeft u dus Apple service of Apple hulp nodig, laat uw Mac dan nakijken door Mediaboer. De diagnose in onze professionele werkplaats is geheel vrijblijvend!

Over Apple

Over het bedrijf uit Californië en haar excentrieke oprichter zijn al de nodige boeken geschreven, en gezien de indrukwekkende innovaties en financiële resultaten van de afgelopen jaren is dat niet verwonderlijk. Hoewel het naar wereldwijd marktaandeel gemeten maar net (of net niet) in de top-5 staat, is de herkenbaarheid van het Apple product hoger dan dat van alle andere computerfabrikanten.

Apple werd in 1976 opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne en heeft zich altijd willen onderscheiden van de concurrentie. Zo werden er weinig tot geen concessies gedaan aan de kwaliteit van de apparatuur en stond design en gebruiksvriendelijkheid voorop. Ook heeft men tegenstelling tot de concurrentie nooit gekozen voor het gebruikelijke Microsoft Windows besturingssysteem, maar heeft men het eigen OSX besturingssysteem ontwikkeld. Dit heeft geleid tot een groep fanatieke aanhangers van de Apple producten, die met de komst van de iPod, iPhone en iPad alleen maar verder is gegroeid.

Modellen Apple computers en reparaties

De bekendste Apple computers zijn de MacBook laptop en de iMac pc. Daarnaast levert Apple andere modellen voor diverse gebruikers.

Een overzicht met kenmerken:

MacBook Air – zeer licht en compact, maar toch krachtig genoeg voor dagelijks gebruik.
MacBook Pro – deze serie bevat enkele van de meest krachtige en betrouwbare laptops op de markt.
Mac Mini – het compacte Apple pc’tje, dat op een losse monitor, toetsenbord en muis wordt aangesloten.
iMac – de bekende alles-in-een pc van Apple, waarbij beeldscherm en andere onderdelen zijn verwerkt in een stijlvol en krachtig apparaat.
Mac Pro – de meest krachtige Apple pc, die tot in het extreme kan worden uitgebreid voor maximale prestaties.
Mediaboer levert reparaties, service en support voor alle Apple modellen. Ook kunnen we uw Mac sneller maken met verschillende upgrades.

De meest voorkomende modellen en reparaties worden hieronder verder toegelicht.

MacBook reparatie en upgrade

Net als bij andere laptops kan bij uw MacBook door een ongeluk het scherm breken. Andere bekende problemen zijn een defecte harde schijf of een MacBook die uitvalt door oververhitting. Als uw MacBook traag wordt, kan het tijd worden om de software op te schonen of opnieuw te installeren.

U kunt ook uw MacBook sneller maken met een upgrade, bijvoorbeeld met meer geheugen of een snellere (SSD) harddisk. Zelfs eerdere modellen MacBooks kunnen daardoor vele malen sneller worden.

iMac reparatie en upgrade

Hoewel het bij iMacs minder vaak aan de orde is dan bij MacBooks, kan ook van uw iMac het scherm breken. Vaak betreft het dan de glasplaat, die het daadwerkelijke beeldscherm afdekt. Het kan ook zijn dat uw iMac niet meer opstart of steeds trager wordt. Soms komt dit door problemen met de software, in andere gevallen is een van de onderdelen (hardware) aan vervanging toe.

Ook kunt u uw iMac sneller maken, door deze van een upgrade te voorzien. Door bijvoorbeeld meer werkgeheugen of een snellere (SSD) harddisk te plaatsen, kan vrijwel elk model iMac weer een stuk sneller worden en nog jaren mee!

Apple service bij Mediaboer

Mediaboer biedt alle soorten Apple reparatie en service aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers in heel Nederland. Of u de Mac nou in onze professionele werkplaats wilt laten nakijken of een computerspecialist wilt inboeken bij u op locatie, de keuze is aan u.